Menu:

Entrades recents

Categories

1- Es Coll [5]
2- Ses Torres [0]
3- Cala Gamba [0]
4- Ciutat JardÝ [0]
5- Es Carnatge [0]
6- Malviure [2]
7- Corrupciˇ [2]

Enllaços

General

Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3Maquetació:

Pau Genestra

TORRE DEN PAU

tonimartorell | 24 Octubre, 2008 07:06

Marisol Sarabia, allà on no la criden, cercant protagonisme...Foto: Marisol Sarabia, allà on no la criden, cercant protagonisme...

  I ara ja em pega un tremolor...

Vaig veure al diari de dissabte, dia 18 d'octubre que la batlessa, Sra Calvo, va fer una passejadeta pels voltants de Can Pastilla, acompanyada per els directius d'una de les associacions de veinats, la més representativa, segons marquen ara els cànons establerts pel regidor Grosske, ningunejant, de pas, a les altres associacions.

 Jo tremol... Tremol perque, per circumstàncies alienes a les voluntats dels deus i dels homos, l'antiga Associació de Veinats des Coll den Rabassa, potser, donada l'actual minça activitat que té, estigui considerada com la menys representativa de les associacions que hi ha a la barriada. Si qui ha de fer de cicerone a la batlessa, en cas de que es vulgui dignar a voltar per Es Coll, fou algun representant de la "Asociacion de Vecinos Ses Cases Noves", que els deus ens guardin...!

Cal recordar que la Sra Perales (suposadament va ser ella, i no la Sra Sarabia, presidenta de FEPAE, en el seu nom), històrica representant i directiva d'aquesta associació, es va manifestar com a partidaria de la construcció d'un centre de interpretació del Parc Nacional de l'Illa de Cabrera. Això no seria res dolent si no fos perque el recinte, si aquest desbarat hagues prosperat, hauría passat a mans del "Ministerio de Medio Ambiente" (Madrid) i la població des Coll s'hagués hagut de conformar amb poder prendre l'hombra al pinaret de defora. Malgrat, gràcies a que el PP va perdre l' Ajuntament (i els seus doblers) i totes les institucions, aquell pre-pacte (Fajeda-Matas) s'en va anar a n'orris, avui per avui, encara ningú no sap el destí definitiu de Torre den Pau. Sabem que veren començar-se unes reformes. Darrerament no es veu cap moviment de picapedrers ni materials d'obra. De fet, ja en fa mesos d'això. El que es indiscutible es que el quarter està tancat amb  pany i clau, les entrades secundaries encimentaddes i els al·lots han d'anar a jugar a un altre lloc, tal volta menys adient. Instal·lacions tudades, en poques paraules. 

Convé que quan la batlessa s'acosti a ca nostra, hi hagui qualcú que pugui mostrar-li, a pesar del parer del regidor Grosske, la realitat del barri i les seves gents i circumstàncies, que només algú que estimi aquesta terreta com cal pot fer-ho. Vos faig un petit resum-recordatori d'algunes de les mancances que tenim, per si qualcú vol fer el favor de recordar-li (si ve)

-renou aeroportuari

-lloc de pas cap a Son Banya

-Torre den Pau

-Pont des Molinar

-manca de poliesportiu municipal

-mancança d'institut

-transit de Cardenal Rossell

-gasoducte

Categoria: 1- Es Coll. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. toni martorell  |  05-12-2008 a les 22:51

    A data d'avui,divendres cinc de desembre, desprÚs d'haver parlat amb el regidor del PSOE Sr JosÚ Hila, s'ha posat en contacte amb el que vos ho conta la regidora assignada al Coll i m'ha contat, a travÚs del seu gabinet, que les obres a Torre d'en Pau acabaran aproximadament per Pasco i hauran suposat un cost de dos-cents-mil-euros. Aquest pressupost es ˙nicament per la realitzaciˇ de les obres necessÓries pel que fa a la seguretat dels que passejaran pel seu interior. Per ara no es dedica cap partida pressupostÓria a la reparaciˇ de les dependŔncies, sales,etc. Per aix˛ mateix, la poblaciˇ encara haurÓ d'esperar una mica mÚs a gaudir d'un bÚ que, per la mala gestiˇ dels que tots sabem, s'ha deixat perdre.
    A Cort, grÓcies per la informaciˇ. Salutacions

Publica el teu comentari