Menu:

Entrades recents

Categories

1- Es Coll [5]
2- Ses Torres [0]
3- Cala Gamba [0]
4- Ciutat Jardí [0]
5- Es Carnatge [0]
6- Malviure [2]
7- Corrupció [2]

Enllaços

General

Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3Maquetació:

Pau Genestra

ELS FANALS I ELS HOMES

tonimartorell | 28 Agost, 2008 13:18

Fanal i donaSi d'una cosa anam curts al casc antic del nostro barri es d'espais pels vianants. Es gairebé impossible d'arribar des de Cardenal Rossell a la mar sense haver de baixar de l'acera per mor dels ditxosos fanals que ens han plantat al bell mig.

 

 

 

 Entenc que la il·luminacio es un servei de caracter comunitari que es posa al nostro abast per tal de facil·litar-ens l'aribada d'un lloc a un altre sense haver de correr cap tipus de perill. Avui, el dilema es l'haver de triar entre la gran sopegada perque ens manca la llum o que un cotxo ens faci malbé quan, per raons obvies, hem de devallar (o fins i tot tornar enrere), ja que el fanal del que parlam no ens permet el pas. No vull parlar malament de ningú, ja em coneixeu, pero no hi puc fer mes i m'imagin la conversa que amb ell mateix degué tenir l'operari de l'enllumenat quan posava el fanal al lloc on no permetria passar la gent per manca d'espai:" A mi m'han dit que a quaranta centimetres de la paret, idò a quaranta centimetres de la paret...que no hi passa ningú ? Idò que no hi passin...A mi m'han dit que a quaranta...". Quan es transforma en una questio de conciencia es en  el supòsit de que qui camina, empeny un cotxet d'infants, una cadira de rodes o qualque altre aparell d'us obligat. Retgira.

He provat de trobar al responsable del desgavell, i encara no ho he aconseguit. No ho deix de mans. Quan jo sàpiga el seu nom, també el sabreu voltros.

Salutacions.

Categoria: 6- Malviure. Comentaris: (3). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1. 1. Toni Martorell  |  09-09-2008 a les 08:58

  Ja he sabut de quina regiduria depen el tema dels fanals. Vaig demanar-ho al portaveu del PSOE a Cort i regidor de Funció Pública, José Hila, i em va dir que era cosa de la Regiduría de Infraestructures. El seu responsable es el Sr. Donate, a qui farem arribar les queixes pertinents a través de la Associació de Veïns des Coll den Rabassa. Quan sapiguem la resposta, vos ho farem saber.
  Salutacions

 2. 2. Xavier  |  04-09-2008 a les 09:47

  Enhorabona senyor Martorell, per aquesta iniciativa Collera.
  Ànims i endavant

 3. 3. Fabián  |  28-08-2008 a les 14:09

  Hay aceras, como la que has fotografiado, que ni sillas de ruedas, ni carritos de niños ni peatones que lleven algún bulto. Si fuera una silla de ruedas o un carrito de niño, ni siquiera podrían girar ni bajar de la acera, sólo podrían llamar a los bomberos.

Publica el teu comentari