Menu:

Entrades recents

Categories

1- Es Coll [5]
2- Ses Torres [0]
3- Cala Gamba [0]
4- Ciutat JardÝ [0]
5- Es Carnatge [0]
6- Malviure [2]
7- Corrupciˇ [2]

Enllaços

General

Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3Maquetació:

Pau Genestra

Benvolguts collers, amics tots:

tonimartorell | 20 Agost, 2008 16:47

S'EstacióTots hem trobat a faltar aquests darrers anys al nostro barri la presencia d’algú en qui poguéssim veure reflectides les nostres reclamacions, les nostres queixes... i anyoram la figura d’aquell batle de barri que signava els certificats de bon aconducta perquè ens lliuressin el permís de ciclomotor, al qui s’acudia quan ja es feia precisa la seva intervenció “in extremis” perquè es tornés a engegar el fanal del nostro cap de cantó... i tantes...

Avui, aquesta figura s’ha vist desplaçada per altres que, sense ànims de menyspreu ni de crítica, no ens son tan properes. Les ciutats creixen, i amb elles les poblacions dels seus barris. Aquesta es duplica, triplica en pocs anys. Es natural que, de  l’Ajuntament, se’ns assignin uns representants que, en el millors dels casos, ens son uns totals desconeguts. La oficina municipal que està instal·lada a Cardenal Rossell es un lloc al que ens podem dirigir per resoldre algun tràmit administratiu , però cal dir que únicament arrelarà la nostra reclamació si abans l’ajuntament hi ha delegat en aquesta oficina la qüestió que li exposam. Si no es així, haurem d’agafar els atapins i... cap a Palma !!

No es això el que s’ha de menester. Els illencs tenim més que demostrat que, a les institucions, el que diu el ciutadà, si no es presenta amb un bon grapat de signatures, es, simplement irrellevant.
Volem, amb la creació d’aquest blog, poder aconseguir el botar aquest tràmit amb l’administració. Si l’Ajuntament vol saber el que vol , que ha de menester i que pensa la gent des Coll, haurà de bastar amb una connexió amb la pàgina i tindran a l’abast la informació, la denuncia i, si s’escau, un ample debat sobre la possible solució.

Aquest blog està obert a tothom que també vulgui estar-hi per a la resta dels usuaris. No val tirar la pedra i amagar la ma. Tanmateix, tots ens coneixem... Hi hem de ser respectuosos i tolerants, així com crítics, irònics i honrats. Si ens aplicam aquestes màximes, veurem que, reialment, tots hi sortirem guanyant, i aconseguirem que la barriada des Coll deixi de ser un “Villarriba contra Villabajo”  i poguem actuar davant les institucions governants amb tota la força que ens donarà la unitat i la intel·ligència. Vos hi esper a tots. Enviau fotos, vídeos i articles. Digau la vostra. Feis-vos sentir. De bon rollo. Salut i força...

Categoria: 1- Es Coll. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior |

Comentaris

Publica el teu comentari